Yhdistyksestä

Toijalan Seudun Työttömät ry on työttömyyden vähentämiseksi, työttömien toimeentulon parantamiseksi ja sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin kohottamiseksi vuonna 1994 rekisteröity yhdistys. Yhdistys kuuluu Työttömien valtakunnalliseen yhteistoimintajärjestöön. Vuoden 2018 lopussa jäsenmäärä oli 48 henkilöä.

 

Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Akaan Toijalassa Hämeentie 41:ssä. Samoissa tiloissa sijaitsee myös yhdistyksen ylläpitämä kierrätyskeskus ja kahvio, jossa tarjolla on kahvia, teetä, mehua, pullaa ja voileipiä. Kahvion tiloissa järjestetään jäsenille torstaisin ruokailu 5,00 € hintaan.

Työttömien tiloissa toimii myös käsityöpaja, jossa on saumuri, ompelukone, kolmet kangaspuut sekä paljon erilaista materiaalia jäsenistön käytössä. Yhdistyksellä on myös työkaluja puutarhan hoitoon ja puutöihin.

Jäsenistön käytössä on myös tietokone, puhelin ja kopiokone.

Yhdistys järjestää työttömien neuvontapalvelua, tiedotustoimintaa, luentoja ja näyttelyitä. Jäsenistölle yhdistys järjestää harrastus- ja virkistystoimintaa, teatteri-, näyttely- ja messuretkiä, kesämatkoja sekä ulkoilu- ja kalastuspäiviä. Tilaisuuksista tiedotetaan Akaan Seudussa yhdistykset toimivat -palstalla, toimitilojen ilmoitustaululla ja kotisivujen ajankohtaista- osiossa.

Toimitilat ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00.

Kahvio on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 14.00 (torstain ruokailu klo 11.00-13.00).

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule toimimaan joukkoomme!